Jarní rituály krásy: NIVEA Tipy, jak vypadat a cítit se skvěle

Už pomalu odchází... Po několika měsících, kdy nám chladné počasí, brzké stmívání a občasný smog omezovaly radosti z venkovních aktivit, zima vyklízí pozici. Během této doby můžeme pociťovat únavu a vyčerpání z nedostatku slunce a venkovního pohybu. A jaká je nejlepší terapie po zimě? Přece jaro!

Přinášíme vám několik tipů, jak dostat své tělo, pleť i mysl do kondice. Je jen na vás, co si vyberete, abyste načerpali energii a (vy)užili jaro na maximum.

Doporučujeme: Vytvoř si krásné vlnité vlasy bez žehličky nebo kulmy - jak na to?

1. Nastavte tvář slunci, …ale chraňte ji

Vstaňte o trošku dřív a nabijte se cestou do práce ranním sluníčkem, protáhněte se v síle jeho paprsků během oběda nebo načerpejte jeho energii během víkendu. Sluníčko vám dodá dobrou náladu, ale vaše pleť na to může mít jiný názor. Po zimě bývá choulostivá, jarní sluníčko je hodně ostré a vlivem působení UVB paprsků se může snadno spálit. Mnohem škodlivější jsou však UVA paprsky, tvořící naprostou většinu ultrafialového (UV) záření dopadajícího na zemský povrch a vysokoenergetické viditelné světlo, které je nedílnou součástí světla, jenž vidíme.

Ačkoli je tu s námi stejně dlouho jako UV záření, o jeho účinku na pokožku toho zdaleka nebylo napsáno tolik, protože je relativně novým objevem. Oba tyto typy slunečního záření pronikají hluboko do pokožky a způsobují její předčasné stárnutí (fotostárnutí) – poškozují kolagenová vlákna a podílejí se na vzniku vrásek i pigmentových skvrn. Náš obličej je UVA paprskům i vysokoenergetickému viditelnému světlu vystaven neustále – pronikají k nám skrz mraky, v dešti i mlze, a procházejí i sklem. Jsou všude kolem nás a působí na nás v průběhu celého roku. Pleť je proto potřeba důkladně chránit, i když nejste na přímém slunci.

Doporučujeme také: Už žádné viditelné strie a tmavé skvrny na těle!

NIVEA pleťové krémy na opalování nabízejí kromě vysokého ochranného faktoru 50 a vyvážené UVA/UVB ochrany i další benefity, za které vám pleť poděkuje. Navíc všechny nově obsahují účinnou aktivní látku licochalcone A, která díky svým antioxidačním účinkům neutralizuje působení vysokoenergetického viditelného světla, a zabraňuje tak předčasnému stárnutí pleti. Uvidíte, že se bez nich už neobejdete!

Lehký pleťový krém na opalování

Zdroj: Nivea

Pomocník pro čistou pleť.

Chcete pleti dopřát dostatečnou ochranu proti sluníčku, ale bojíte se, že ji tím příliš zatížíte? Teď již nemusíte! Svěřte se do péče NIVEA Lehkého pleťového krému na opalování Derma Skin Clear OF 50+, který představuje perfektní řešení nejen pro normální, ale také pro citlivou i mastnou pleť se sklonem k nedokonalostem. Inovativní, rychle se vstřebávající složení obsahuje kromě OF 50+ antioxidant licochalcone A, který redukuje působení volných radikálů a chrání tak pleť před nepříznivými vnějšími vlivy, a niancinamide, multifunkční pomocník v péči o pleť.

V kombinaci s anti-blemish komplexem díky svým zklidňujícím a protizánětlivým vlastnostem pomáhá pleti se sklonem k nedokonalostem – absorbuje přebytečný maz pleti, neucpává póry a zabraňuje vzniku nedokonalostí. Navíc pleť zmatňuje po celých 8 hodin. Užívejte si sluníčko bez starostí se svým vzhledem.

Podívej se také: Co jste potřebovali vědět o striích

Derma Skin Clear OF 50

Zdroj: Nivea

Osobní pleťový strážce.

Chcete chránit svoji pleť, ale nebaví vás nepříjemný lepivý pocit po nanesení opalovacího krému? Právě pro vás je tu NIVEA Lehký pleťový krém na opalování Invisible Daily Fluid OF 50+. Jeho ultra lehké složení se rychle vstřebává, neucpává póry, nelepí a nezanechává mastný film. Vysoký ochranný faktor 50+ doplňují licochalcone A, silný antioxidant pocházející z kořene Čínské lékořice, který aktivuje pleti vlastní obranný mechanismus a minimalizuje dopad oxidačního stresu, a bojovník proti známkám stárnutí, niancinamide, jenž o pleť všestranně pečuje.

Perfektně si rozumí s make-upem, ale můžete jej bez obav používat i samostatně, protože umí sjednotit tón vaší pleti a zmatní ji až na 8 hodin. Necháte se jím chránit?

Výjimeční ochránci

Pro citlivou pleť je připraven NIVEA Pleťový krém na opalování Sensitive OF 50, jehož šetrné a neparfémované složení chrání pleť nejen před slunečním zářením, ale také před slunečními alergiemi i podrážděním. Je skvělý pro každodenní použití a nanášet jej můžete i pod make-up.

Pro zachování chladné hlavy a trendy look ve městě i na pláži vyzkoušejte NIVEA Zmatňující pleťový krém na opalování OF 50, který díky svému nemastnému a nelepivému složení nabízí kromě ochrany před sluncem i 12hodinový zmatňující efekt.

Pleťový krém na opalování Sensitive

Zdroj: Nivea

Bojovník s vráskami

Chcete svoji pleť spolehlivě chránit nejen před sluníčkem, ale také před vznikem vrásek? Pak si nemůžete vybrat schopnějšího pomocníka, než je NIVEA Pleťový krém na opalování proti vráskám Q10 OF 50. Jeho účinné složení s vysokým ochranným faktorem 50 efektivně bojuje nejen proti slunečnímu záření, ale také proti jemným linkám a vráskám. Koenzym Q10 posiluje kožní buňky, zlepšuje proces jejich regenerace a navrací jim energii vzdorovat předčasnému stárnutí pleti. Bojujte za zářivou a mladě vypadající pleť!

Dvojitý spojenec

Obáváte se po opalování vzniku nevzhledných tmavých skvrn? Dopřejte své pleti ochranu před slunečními paprsky i pigmentovými skvrnami v jednom! NIVEA Pleťový krém na opalování Luminous630 OF 50+ v sobě skrývá patentovanou látku Luminous630, která vyrovnává pigmentaci v pleti, a zabraňuje tak nejen vzniku nových pigmentových skvrn způsobených slunečním zářením, ale viditelně redukuje i ty stávající.

Jeho lehké a nemastné složení se navíc pyšní vysokým OF 50+, který pleť chrání jako štít proti UVA i UVB záření, zatímco kyselina hyaluronová poskytuje potřebnou hydrataci. Výsledky uvidíte již za 4 týdny!

Nivea krémy

Zdroj: Nivea

2. Kdykoliv můžete, jděte ven, …ale zůstaňte svěží

Čerstvý jarní vzduch a vyplavené hormony štěstí endorfiny s vámi udělají divy. Kromě zpevněné postavy a úsměvu na tváři pohyb v přírodě také přirozeně otužuje, posiluje imunitu a zlepšuje spánek. Jeho nepříjemným společníkem bývá pocení, které je sice pro tělo zdravé, ale může být obtěžující kvůli pocitu nepohodlí a zápachu.

Abyste si svěží pocit uchovali co nejdéle a předešli nadměrnému pocení, vyzkoušejte nejsilnější tuhé antiperspiranty NIVEA Derma Dry Control. Poskytují maximální účinnou 96 hodinovou ochranu proti extrémnímu pocení a zápachu. Jejich patentované složení zároveň chrání, posiluje a vyživuje pokožku a zjemňuje oblast podpaží. Obě varianty vás zaručeně okouzlí výraznou, smyslnou vůní.

Tuhý antiperspirant Derma Dry Control

Zdroj: Nivea

3. Večer relaxujte, …a zároveň pečujte o svoji pleť

Po náročném dni není nic lepšího než si užít klidný večer a najít si alespoň chvilku sama pro sebe. Ať už si zvolíte relaxační koupel, pohodovou knížku nebo nový film, nezapomeňte pokoj provonět oblíbenou vůní a navodit kouzelnou atmosféru světly svíček. Během svého odpočinku dopřejte relax i svojí pleti.

S novými textilními maskami NIVEA vám bude stačit pouhých 10 minut! Jsou elixírem mládí a krásy, a navíc jsou biologicky rozložitelné. Vaše rozhodnutí je vyzkoušet a používat proto ocení i příroda. Můžete si vybrat Rozjasňující masku, která rozmazlující péčí bambuckého másla a arganového oleje okamžitě vyživí a zjemní unavenou pleť, využít intenzivní hydratační schopnosti kyseliny hyaluronové a aloe vera v Hydratační masce nebo dopřát své pleti účinnou detoxikaci a hloubkové vyčistění pomocí černého uhlí a černého čaje v Detoxikační masce.

Detoxikační textilní masky

Zdroj: Nivea

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE